04.03.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имам най-добрата сестра на света!


Безкрайно много съчувствам на хората, които си нямат нито брат, нито сестра!

сестри
Аз имам по-малка сестра, която ми е голяма подкрепа. Тя беше причината да пиша на гадателката Магда по един въпрос, който много ме вълнуваше. Получих страхотен отговор и много съм обнадеждена, защото си мисля, че е крайно време и на моята улица да изгрее слънце.

Със сестра ми имаме много особена връзка. Макар да е по-малка от мен, тя е много мъдър човек. Стара душа е, както я нарича гадателката Магда. Разбираме се с половин дума. Аз иначе живея в София, но се върнах в родния ни град след като останах без работа. Сега двете със сестра ми се готвим да заминем за чужбина, и така лошото за мен ще остане зад гърба ми, буквално, и преносно.

Щастлива съм, че има на кого да разчитам в такъв момент. Знам, че каквото и да се случи, тя ще бъде до мен. Може да сме имали и лоши моменти, но в крайна сметка много лесно си прощаваме.

Знам още, че всичко от тук нататък ще мине по план, защото това ми каза и гадателката Магда. Аз не искам много. Само малко щастие и верни хора до себе си.

Л. Александрова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.