Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
И с два лева в джоба съм щастлива! : Магда: ясновидство, хороскопи
02.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

И с два лева в джоба съм щастлива!


Не се опитвам да намирам извинение за всичко, което ми се е случило досега

happy Аз, честно казано, и обяснение не искам. Знам само, че постъпих глупаво и наивно. Знам, че разсъждавах така, както повечето момичета разсъждават сега. Само дето трябваше да се убедя по трудния начин, че не е правилно.

Накратко историята ми е следната. Запознах се с един богат и преуспял мъж, омъжих се за него и малко след сватбата разбрах, че нито той е за мен, нито аз съм за него. Точно тогава, както може да се предположи, се впуснах в един романс с мой колега – обикновено момче, даже по-малък и от мен. Абсолютно клише, но в онзи момент ми беше много трудно да взема някакво решение.

В тази трудна ситуация много ми помогна гадателката Магда. Писах ѝ с надежда да ми каже дали има някаква перспектива във връзката ми с моя колега. Тя направи много повече от това. Освен, че ми предсказа бъдещето /аз сега живея с този мой колега и съм много щастлива/ Магда ми даде и много ценни съвети, които ми помогнаха да сложа по-безболезнен край на връзката ми с моя съпруг. Всичко мина гладко, без особени сътресения. Сега съм щастлива и с два лева в джоба и съм много благодарна на Магда за помощта, която ми оказа.

Лилия Попова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.