Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Трябва да дойде момент на пълно отчаяние, за да изплуваш нагоре : Магда: ясновидство, хороскопи
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Трябва да дойде момент на пълно отчаяние, за да изплуваш нагоре


Има хора, които са останали на дъното, има и такива, които са решили да изплуват

отчаяна Аз бях от вторите. В живота ми се случиха събития, които го превърнаха в една гигантска каша от заеми, безработица, просрочие на кредитите и неблагоприяни обстоятелства. и като прибавим към това две-три връзки с мъже, от които ми остана единствено лошия спомен, може сами да си представите за какво иде реч.

И така в продължение на 7 дълги години. Истината е, че аз сама избрах да съм в това положение. Стоях си мирно, кротко и тихо на дъното, и не правех нищо, за да изплувам, или за да се справя по някакъв начин. Бездействах и виждах как от ден на ден положението става все по-лошо и лошо.

Тогава реших да пиша на Магда. Не знам защо го реших. Трябваше ми някаква перспектива. Нещо, за което да се хвана. Някаква светлина в тунела, мотивация, може би… И писмото, което получих, буквално ме събуди. не че имаше обещания за някакво бляскаво бъдеще, не че гадателката Магда беше обрисувала картината на живота ми по начин, който да ме накара да стоя и нищо да не правя, очаквайки хубавото, което ми престои. Просто съветите, думите, начина, по който Магда ме беше описала, бяха много верни. Тогава си обещах, че повече няма да бездействам, а ще направя всичко възможно, за да се справя с неприятностите. Знаех, че ако аз не направя каквото е необходимо никакви добри пожелания няма да ми помогнат.

Йорданка Р.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.