16.01.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Мога да кажа, че най-после ми е спокойно и тихо на душата


Разделих се с бившия ми съпруг много драматично

спокойна
Решението за раздялата го взех много лесно, макар и всичко да се случи по един малко странен начин. Преди около 3 години писах на Магда с молба да ми направи гадание. Тогава тя ми каза, че до 2 години няма да съм жена на мъжа, с когото съм в момента. Да си призная, това малко ме изплаши и ядоса. Тогава всичко изглеждаше добре, поне на мен ми изглеждаше добре, и животът ми беше спокоен. не подозирах за нищо от онова, което гадателката Магда ми каза.

Преди около 3 години Магда пи каза, че мъжът ми ми изневерява. Каза ми дори от кога, каза ми и че става дума за негова колежка. Аз не можех да повярвам! Той имаше една колежка, с която често излизахме, и аз много я харесвах. Всичко ѝ споделях. Бях решила, че ми е приятелка, поне аз така я бях приела.

Заблуждавала съм се жестоко. След като прочетох писмото на Магда няколко пъти, реших да направя собствено разследване. Успях да му вляза във фейсбука, преслушах му и телефона. Всичко е било истина. Всичко е било точно така, както Магда ми го каза. Разделих се с него. Сега те са заедно, а аз съм сама, но честно казано ми е много по-спокойно!

Лина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.