23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Някога в някой друг живот също сме се обичали


Преди време гадателката Магда ми каза, че ще срещна най-невероятната любов, и точно така стана

карма
Аз тогава не ѝ повярвах, защото си мислех, че подобно нещо на мен не може да ми се случи. Но ето че все пак се случи. и не само това – чудото на моята невероятна любов все още продължава.

Аз съм много щастлива. Стана точно така, както леля Магда ми го написа. Мисля, че моята вяра в това чудо е помогнала малко, но аз нямаше и грам да вярвам, ако гадателката не ми беше написала, че ще срещна най-страхотния човек на света.

И това не се случи вчера. Аз съм в състояние на тази красива любов вече почти година и половина. И понеже навремето гадателката Магда каза, че сме се обичали някога, назад във времето, и сегашната ни любов е кармична, аз знам, че това е така. Знам, че Магда е права, защото ние се разбираме само с поглед и от половин дума.

Пожелавам на всеки да открие сродната си душа, и да преживее любовта, която изживявам аз сега. Имате ли любов, имате ли силата да обичате, и чувствате ли любовта на някой друг, то тогава всичко в този свят може да бъде превъзмогнато!

Полина Василева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.