Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
С помощта на пентакъла започнах живота си на чисто : Магда: ясновидство, хороскопи
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

С помощта на пентакъла започнах живота си на чисто


Моите проблеми бяха свързани с колегите и с предишната ми работа

Pentakl
Преди две години напуснах работата си, която работех от 14 години насам. Това бяха едни хубави за мен години, но през последните няколко от тях живота ми стана истински Ад. Не заради друго, а защото настъпиха едни промени, които нито ми харесваха, нито ме устройваха. Много от старите колеги бяха съкратени, а други, като мен – напуснаха.

Аз напуснах, защото не можех да се разбирам с колежката, с която работехме в една стая, бюро до бюро. Това беше една комплексирана, зла жена, която постоянно обсъждаше другите, без да си дава сметка, че говори за хора, които познавам от поне 10 години. накрая вече едвам се понасяхме, и после разбрах от гадателката Магда, че тази жена ми е направила магия. Защо го е направила – не зная. Аз с нищо не съм я предизвикала. Явно просто си е била лош човек, и това е.

Напуснах, дълго време стоях без работа. Беше един много тежък за мен период, през който започнах да имам и проблеми у дома, явно провокирани по някакъв начин от онова, което вече бившата ми колежка, беше сторила. Беше един наистина малък Ад за мен.

В този момент единствено гадателката Магда ми помогна. С помощта на нейния пентакъл, както и на гаданието, което тя направи, аз успях не само да си намеря нова и хубава работа, но и да оправя неразбориите у дома.

С. А.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.