21.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Силно се надявам животът ми да се промени към по-добро


Ако трябва да изреждам лошото в моя живот, няма да ми стигне цял един ден

промяна
Затова от едно известно време съм си забранила да мисля за онова, което е било. Сега мисля само за онова, което предстои, и знам, и вярвам, че то ще е много по-добро от всичко, което съм очаквала.

Знам, че ще бъда щастлива, в мир със себе си и хората около мен. Знам, че ще бъда здрава, че няма да имам нито един от проблемите, които имам сега. Знам, че животът ми ще тръгне по различен път, че всичко ще бъде хубаво и ново. Знам, че няма да имам задължения към банките, знам че на никой нищо няма да дължа, че ще работя за себе си и ще печеля много повече, отколкото някога съм си представяла. Знам, че до себе си ще имам човек, който ще обичам, и ще ме обича. Знам, че ще забравя всичко лошо и че ще живея нормално.

Може би ще има и лошо, може би не всичко ще е цветя и рози, но не след дълго, когато ще се случи всичко онова, което изброих по-горе, аз ще мога да се справям с трудностите, ще решавам проблемите, а няма да ги трупам.

Знам, че всичко това ви изглежда невъзможно. За мен обаче е абсолютно възможно и реално. Знам, че ще се случи, защото много силно съм си го пожелала, за мен и за още двама близки мои хора. И освен това знам, че колкото и да искаш едно нещо, не действаш ли, то няма да се случи. Затова, стига приказки! Аз започвам да действам!

Биляна П. от Русе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.