04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Лошото остава зад гърба ми, случват ми се само хубави неща!


Откакто получих пентакъл от Магда, лошото остана зад гърба ми и ми се случват само хубави неща

novo nachalo
Има един момент, в който човек си мисли – край, не мога повече, не искам да живея така! Тогава или се случват лоши работи, или човек се взима в ръце един вид, и започва да действа, за да не се случват никога повече лоши неща. Аз бях изпаднала в голяма криза. Много трудно ми беше, и много проблеми имах за решаване. Освен това и мъжът, с когото живеех, ме напусна. Ей така изведнъж се натрупаха все едни случки… Голямо отчаяние, голям плач, голяма тъга. Но всичко мина. От една година съм спокойна, радвам се и на добро здраве, и на нова любов, и единственото, за което мисля, е как да направя така, че да се чувствам още по-добре.

В онзи момент аз си поръчах пентакъл от Магда. Хванах се за него като удавник за сламка. Някак започнах да се чувствам по-сигурна, по-уверена в себе си. Една вътрешна сила усещах, която ме караше да правя онова, което преди ми се струваше трудно. И малко по малко нещата започнаха да се подреждат. Започнах и да гледам по-ведро на живота, да не съм вечно унила и угрижена. Много съм благодарна на Магда, както за онова, което ми каза като гадание, така и за пентакъла, който ми направи.

Фани Боева от Бургас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.