10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Животът продължава! Хубавото предстои!


Някак намирам смисъл да кажа, че хубавото предстои

животът продължав
От едно известно време с мен започнаха да се случват не толкова странни, колкото чакани неща. Странното е това, че се случват във време, когато най-малко съм ги очаквала. Но, явно в живота така става – когато вече си се примирил, че повече от това няма накъде, и то вземе, че се случи нещо хубаво.

Аз не мога да се оплача. Всичко си имам. Най-вече имам добри приятели. Но все по трудния начин са се получавали при мен нещата. Все е трябвало или да чакам, или да се трудя повече, или да правя и невъзможното, а то да не става и да не става. Не знам, но явно като си излееш душата пред човек като Магда, и всичко малко по малко си идва на мястото. Всеки може да те изслуша, но всеки може да ти даде нужния съвет, насока… А и като видиш, че нещата се случват точно така, както ти е казала гадателката, и си казваш: Защо пък да не се потрудя и всичко да стане така, както си ги мислил и си го искал.

Та точно това направих и аз. Точно това се случи и с мен. Сега не ми остава нищо друго, освен да продължавам да настоявам, защото с чакане нищо не става!

Лилия Емилова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.