10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Сама съм си виновна!


С моят мързел и моята инертност успях да си докарам само проблеми и неприятности

отлагане
Преди време имах една работа, която изобщо не ми харесваше, нито ме устройваше, нито нищо. Стана така, че известно време не ни плащаха. Даваха по малко пари, колкото да не е без хич и така. Повечето ми колеги напуснаха, само аз и още няколко стояхме ей така. Идваха нови хора, нещата продължаваха да се влошават, но аз не направих нищо.

В тази безизходица и с проблемите, които имах заради безпаричието, аз реших да пиша на гадателката Магда, за да ми каже по някакъв начин дали нещата ще се оправят. Писмото, което тази добра жена Магда ми изпрати, направо ме накара да изхвърча от тази работа като стрела. Да, много лоши работи пишеше за тази работа, както и за живота ми, ако остана още там. Аз не че съм се надявала чак толкова много, но човек все има една надежда такава, че нещата ще се оправят.

В интерес на истината, откакто напуснах, животът ми коренно се промени – във всяко едно отношение. Явно трябва някой, който ей така да ми даде една начална инерция, за да мога да действам след това.

Румяна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.