07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ме сближи отново с мъжа ми


На 30 години съм и съм омъжена от седем години. Имам две деца – на 2 и на 4 годинки. Със съпруга ми се обичахме в началото и всичко беше перфектно до момента, в който забременях.

Започна всичко да ме дразни, чувствах се много лошо през първите седмици и освен това трябваше да пътувам с обществения транспорт всеки ден по около час.

За него детето в корема ми беше абстрактно. Започнах да охладнявам към него и дори, след раждането на второто ни дете, да не го желая изобщо.

Не исках да си изпълнявам задълженията като съпруга, а и не можех. Бях уморена от работа, ревове и т.н. Той лежеше само пред телевизора и ме гледаше. Майка ми беше при мене и ми помагаше.

Преди три години го хванах, че е бил с бившата си приятелка. Извини ми се, пада ми на колене и т.н. Аз не можах да му простя.

Точно преди рождения му ден, отидох с децата на море и не му се обадих да го поздравя. Изпратих му един смс. В този ден, той срещнал една жена, която явно му е завъртяла главата.

Преди седмица му казах, че искам проблемът да се реши. Или при нея, или при нас.

Той каза, че би отишъл при нея, защото аз нищо не му предлагам, но не му се тръгвало. Разбрах, че и аз съм грешала и че, дори и само в името на децата, си заслужава двамата да направим компромис.

Писах на Магда и тя ми даде ритуал за повторно пробуждане на любовта, както и някаква билкова комбинация. Седмица по-късно започнах отново да го желая като мъж, а оттогава той и не искаше да помисли за другата.

Милена Савова, София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.