07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ме спаси от алкохола


От дълги години не мога да се справя с алкохола, какви ли не опити правих но не успях.Работих в туристическа агенция, имах хубава работа но какво се случи с мен, още не мога да разбера. Просто, както си мислех, че пия, за да ми е весело, и само да реша, спирам – един ден разбрах с безпощадна яснота, че съм победен от алкохола.

В една обедна почивка отидох до кафенето, подлъган от желанието да се напия, но все пак бях на работа, и си сипах само 200 грама водка. Върнах се на работното място, и направих някои грешки по документите, шефът ми дойде и ме уволни. Писах на Магда с желанието да ми помогне да се оправя от тази зависимост. В отговора й видях преоценка на целия си живот, за да разбера колко много провали съм допуснал с пиенето. Осъзнах, че благодарение на моята зависимост съм останал и без работа. Започнахме с изчистващи ритуали, създадохме фантом, които ми пречеше да се срещам с приятели, които ме подтикваха към пиене, сякаш все нещо се случваше за да не се засечем. Не мога да кажа, че всичко стана изведнъж, по-скоро беше трудно, защото не е шега работа… Днес пак си позволявам по някоя бира вечер, но алкохолът вече не ми е проблем. Намерих си и по-добра работа от предишната.

Емил Трифонов, София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.