23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Въпреки разочарованията, продължавам да вярвам в любовта


Може би е излишно да ви разказвам всичко, което се е случило с мен през годините

любов нова Много от вас са преживели това, което и аз съм преживяла – разочарования, предателства, раздели. Имало е и хубави неща, които са се случили с мен, и които са били предизвикани от мъжете, с които съм била. Не всичко в моя живот е в тъмни краски. Но не знам защо помня само лошото, и защото само то ми напомня за хората, с които съм била. Не съм злопаметна, не, но явно лошото е било повече от хубавото.

Дойде време да сложа край на тази лоша поредица. Не съм от тези, които се отчайват лесно, но все пак ми трябваше нещо, което да ме амбицира да продължа напред и да очаквам хубавото с повече надежда. Затова писах на гадателката Магда. Исках да имам някаква насока за бъдещето. нещо, което да ме накара да повярвам малко повече в доброто. Не казвам, че всичко трябва да е идеално, но поне имах някакво уверение, че ще срещна подходящия за мен човек. И наистина така стана. Случи се точно така, както ми беше казала Гадателката Магда. Сега се радвам на новата любов, която срещнах, и се надявам всичко да е много по-нормално и хубаво отпреди.

Нора Дерменджиева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.