Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Животът не е толкова лош, колкото ние сами си го правим : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Животът не е толкова лош, колкото ние сами си го правим


Много пъти си мисля за това как изборите, които правим определят живота ни

живот
И си казвам, че повече няма да бъде така, както е било вчера, че ще направя повече от нещата, които искам, а не които трябва да направя. И така си минават дните, аз не правя нищо от обещаното, и стигам до онзи извод, който повечето от нас си правят, когато нещата съвсем са се прецакали. Изводът е елементарен – можеше и да е по-добре. Можеше, ако си го бях направила, ако бях положила повече усилия.

Тези ми размисли ме накараха да направя нещо, което никога не бях правила досега, а именно – да пиша на гадателката Магда. На 7 години съм, разведена, нямам деца и никога, до онзи момент преди години, не бях се занимавала с врачки и гледачки. За тези три години много неща се промениха, и колкото и да не вярвам, повечето се случиха така, както Магда предрече. Може и аз да съм се променила, но по-важното е, че когато видях истината за себе си, написана от друг човек, аз се стреснах. Изплаших се. Не исках цял живот да е така, и поради тази причина положих малко усилия и промених нещата към по-добро.

Изводът от краткия ми разказ е следния – нищо няма да се промени, ако ние сами не започнем да се променяме и не започнем да работим за тази промяна.

Милка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.