Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Най-странното нещо, което някога ще прочетете : Магда: ясновидство, хороскопи
02.12.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Най-странното нещо, което някога ще прочетете


Следващите редове са за всички, които са загубили близък човек и не могат да превъзмогнат загубата

kotka Преди 16 години загубих съпруга си. Почина внезапно. Беше ми много трудно. Малко време след като си отиде, в двора ни дойде котенце. не че и друг път не са идвали или не са ни подхвърляли, но това коте беше по-различно. Имаше нещо в начина, по който ме гледаше, в това как сядаше до мен и ме слушаше, докато говорех. Още докато беше малък той легна на стола, на който обичаше да сяда съпруга ми. Сигурно мъката ми е била много голяма, но с течение на времето започнах да мисля, че душата на моя мъж по някакъв начин се е вселила в този котарак.

Томчо живя сравнително дълго, и за разлика от други котки, които съм имала, издъхна в ръцете ми. Благодарение на него по някакъв начин успях да се справя с мъката.

Може и да има по-странни случки от тази. Пиша това не за друго, а защото гадателката Магда ми каза за моя Томчо точно това, което аз си мислех без дума да ѝ кажа, без изобщо да загатна по някакъв начин, че живея в къща, че обичам котките и така нататък. Тя позна и затова, че съм вдовица… пак без да ѝ казвам. Сега предстои да разбера дали онова, което ми предрече за бъдещето, ще се сбъдне, но няма начин да не се сбъдне, при положение, че беше толкова точна за миналото.

П.А.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.