Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Джуна, известната в цял свят руска гадателка и ясновидка, почина : Магда: ясновидство, хороскопи
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Джуна, известната в цял свят руска гадателка и ясновидка, почина

Джуна


Джуна Давиташвили почина днес. Два дни тя беше без да дойде в съзнание. 66-годишната пророчица не е спирала да помага на хората, въпреки че имаше доста сериозно заболяване. За смъртта ѝ медиите научиха от нейния приятел, актьорът Станислав Садалски.

Джуна
Джуна

Гадателката е починала на Арбат, след като припада в един магазин. Бърза помощ, пристигнала няколко минути след като получила сигнал, само констатирала смъртта. В болницата, където било откарано тялото на Джуна, станало ясно, че тя има болест на кръвта. Кръвта на Джуна почти не циркулирала. Ръцете й били ледени, като на мъртвец, свидетелства Садалски.

Актьорът казва, че Джуна е живяла едва ли насила на тази земя, най-вече след като синът й Вахтанг загива в автокатастрофа. Тя беше мъртва духом и телом, и просто доживяваше последните си дни. Беше загубила способността си да лекува, бързо ослепяваше. Просто не можа да преживее смъртта на сина си, допълва актьорът.

Джуна е гостувала в България, срещала се е с наши екстрасенси и гадатели, участвала е в телевизионни предавания. Допреди да се влоши здравословното ѝ състояние, тя изработваше и зареждаше медальони, които са помогнали на хиляди хора по света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.