25.09.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Самотата, понякога, е въпрос на избор


Аз сега съм сама, но знам, че ще дойде време когато това няма да е така

самота
Сега искам да съм сама, защото имам нужда от това. Имам нужда да остана със себе си малко, да мисля, да се погрижа за здравето си, дори. Имам нужда да правя разни неща за себе си.

Тази необходимост от самота не е лоша, каза гадателката Магда. Тя ще ми помогне да намеря баланса, който ми е необходим. Аз преживях една особено драматична връзка с един мъх, която връзка остави белези от всякакво естество в мен – душевни, телесни… Сега ми е по-спокойно, макар и да ми е тъжно, все още. Мисля, че ще преживея и този период, и отново ще си бъда аз.

Онова, което ми каза гадателката Магда много ми помогна и ми даде сили да остана в това положение, което само в началото ми се струваше тежко. Сега съм добре. Много често ми се случва да се връщам към писмото на Магда и си набивам в главата съветите, които тя ми даде. Знам, че ще дойде време, когато всичко ще се промени, но аз трябва да бъда подготвена за това време. И точно сега е момента.

Йовка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.