16.01.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Колкото и да са големи трудностите – могат да се преодолеят!


Не ми е било лесно в този живот, но винаги съм намирала начин да се справя

трудности в живота
На 43 години съм, разведена, с две големи деца. Не мога да се оплача, но и да се похваля ще ми е трудно. Затова предпочитам да казвам, че съм добре. Най-важното е, че съм здрава и имам възможност да работя. Дори работя на две места. Нямам много приятели, но всички са ми верни и мога да разчитам на тях. Най-много проблеми са ми създавали мъжете в моя живот, които не са кой знае колко много, но са оставили не един и два неприятни белега.

Понякога съм имала проблеми и с финансите. общо взето, животът ми е бил като живота на повечето хора днес. В някои от най-трудните моменти съм намирала утеха от съветите на гадателката Магда. Пиша това, за да ѝ благодаря за помощта. Онова, което ми е казала винаги се е сбъдвало, и като ми е предричала нещата, съм знаела как да реагирам.

Трудности винаги ще има в този живот. Важно е да знаем, че единственото, което ще реши проблемите е да започнем да ги решаваме, а не да отлагаме. Да, в началото не е лесно, но след това идва облекчението.

Ася Лилова от Плевен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.