Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда ми помогна да преодолея труден период от живота ми : Магда: ясновидство, хороскопи
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да преодолея труден период от живота ми


Гадателката Магда и до днес ми помага в трудни моменти

напред

Здравейте, казвам се Мария. Не че съм най-големия поклонник на врачките, но до Магда редовно се допитвам. И колкото пъти съм се допитала, толкова пъти ми е помогнала с онова, което ми е казала. Предпазила ме е от много грешки. Сега пак имах труден житейски период. Като за начало синът ми отиде да учи в София и останахме сами с родителите ми, защото съм разведена. Беше ми много мъчно, но започнах да работя и гледах да не мисля за това.

Но пък у дома нещата нещо се влошиха. Постоянно се разправях с майка ми, постоянно имаше някакви проблеми. Имах ужасно главоболие, не можех да мисля. И не знам защо, но изпаднах в нещо като летаргия. Може и депресия да е било, не знам. Беше ми много зле.

Точно в този труден момент аз реших да се допитам отново до Магда. Тя ми каза какво точно да направя. Всеки път ми казва какво да направя и аз не съм останала разочарована. Всеки път ми е помагала. Ритуалите са различни, но дават ефект. Ето сега, докато пиша това, мога да кажа, че всичко ми се струва много по-лесно и преодолимо.

Просто човек трябва да има на кого да изплаче болката си и да получи едно потупване по рамото.

Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.