19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Една добра дума струва повече от всичкото злато на света!


Дълго време живях в страх и срам от себе си

любов
Това ми беше вменено през годините от най-различни хора – като се почне с родителите ми и се стигне до съученици и приятели. Аз знам, че не съм нещо особено, знам си способностите и възможностите, но никога не съм обидила никой. Все съм гледала да съм в полза на хората, да ги подкрепям, да им помагам. И какво получих в замяна? Само упреци!

Това положение обаче се промени, след като Магда ми каза преди 8 месеца, че ще срещна един невероятен човек. Тя предречи срещата ми с моя най-добър приятел и любим мъж! Колкото и да не ми се вярва – това се случи. За това не особено дълго време той ми показа, че има и други, различни хора. Хора, които не са заслепени само от външността, но ценят отношението. Хора, които могат да направят така, че с една дума да стоплят целият ти ден.

Истината е, че аз не изпитвам въодушевление от тази среща. Аз изпитвам дълбока благодарност към Бог, Съдбата или каквото и да е там. Благодарна съм, че най-после имам до себе си човек, който ме разбира и без думи. Човек, който ми позволява да го обичам, без да ми казва как точно да го обичам. Благодарна съм и на Магда, която ми даде тази малка искра, за да я превърна в огън, който ще ме е грее цял живот!

Марго

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.