07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Една заблудена жена реши, че може да ми вземе любовта!


Здравейте! Казвам се Жана и съм на 35 години

lovers
До този момент не съм омъжвана, но имам доста сериозна връзка с един мъж от около 7 години. Двамата сме заедно и се разбираме добре. Но една жена взе че се намеси в нашата любов с намерението да ми го отнеме. Не е познала, обаче. Аз се мотивирах много като разбрах какви са ѝ намеренията. Нямаше начин да оставя да ми вземе тези седем години щастие просто ей така.

Оказа се, че тя му е старо гадже и че те са били заедно преди. Да, обаче той я е разкарал заради някаква друга жена. После се появих аз и животът му се промени. Това е истина, защото ако не беше такса, то тя нямаше да си остане само с опита, а и щеше да има и други жени. Той ми е невероятно верен. И всичко си споделяме.

В тази невероятна история голяма помощ ми оказа гадателката Магда, която посочи името на жената и аз разучих всичко останало. Малко по-късно моя приятел също си призна и това още веднъж доказа колко права е била гадателката Магда.

Сега всичко е наред. Ние пак сме заедно, а тя е забравена. Мислим за брак и искаме да имаме много деца. Сигурна съм, че любовта ще бъде завинаги с нас.

Димитрина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.