28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имало е моменти, в които ми се е искало да умра!


Животът ми не е бил приказка, но въпреки това аз не съм се отказала

отчаяние
Преди известно време бях доста зле. Няма да ви описвам всичко, няма да разказвам сълзливи истории, само ще кажа, че за един период от време нещата при мен не вървяха много добре. Бедите бяха от всякакво естество. Това, че писах на гадателката Магда донякъде ми отключи късмета. Може да е било и защото си излях душата пред един съвсем непознат човек, от който видях само добро. Гадателката Магда ме разбра, даде ми ценни съвети и ми помогна да изправя главата си, да гледам на света и на живота по-ведро. Не че ми е казала кой знае какви неща за бъдещето. Може и да са важни, но за мен по-важно е това, че успях да се изправя и да продължа.

За мен е от голямо значение факта, че гадателката Магда не е като останалите врачки, при които съм ходила. Не знам защо, но след посещението си при тях /особено при един лечител ли беше, или нещо от сорта, от Асеновград/ аз съм оставала все с лоши впечатления и усещания. Все лошо ми е било, все някаква тежест съм усещала. След като прочетох писмото на Магда аз се почувствах много спокойна и вече знам, че всичко зависи от мен. Знам, че лошите моменти свършиха.

Александра

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.