Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Нямам намерение да се връщам там, откъдето съм тръгнала : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Нямам намерение да се връщам там, откъдето съм тръгнала


Аз съм момиче на 22 години, от малко село

успех Сега живея в София и съм много добре. По-спокойна съм, самостоятелна съм. Всичко от мен зависи и знам, че каквото правя, си го правя на себе си. Докато бях при нашите на село, животът ми беше много труден. Знам, че всеки ще каже „какво толкова, нали си била при майка си и при баща си“, но не е точно така.

Баща ми много прекалява с алкохола. Майка ми все е на работа. Тя работи на полето. Гледа разни неща, продава каквото може, да има за ток и за вода. И мен искаха да ме оставят там, но аз направих всичко възможно да се махна. Не е за мен този живот. И без това съм навън, откакто влязох в гимназията. Не мога да им бъда с нищо полезна там. Сега така поне сколасвам да им пратя малко пари.

За решението да се преместя тук, в София, където ми е и много по-добре, много ми помогна онова, което ми каза гадателката Магда. Тя успя по някакъв начин да ме окуражи и да ми помогне да направя първата стъпка.

Стана точно така, както тя ми го каза. Може би има още нещо, което трябва да се случи, но аз не бързам. Виждам, че хубавите работи стават не точно бавно, но стават по начин, по който ние сами съумеем да си ги направим.

Затова бъдете смели! Мечтайте! И не спирайте да правите всичко необходимо, за да сбъднете мечтите си.

Катя от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.