Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Най-страшните магии си ги правим сами! : Магда: ясновидство, хороскопи
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Най-страшните магии си ги правим сами!


Преди време си говорех с една моя приятелка за късмета и за онова, което се случва в живота

магия
Говорехме си за магии и така нататък, и от дума на дума стигнахме и до врачките. Та, тогава тя ми каза, че е много доволна от Магда, гадателка, на която била писала преди време, и която всичко ѝ познала. Кое как е станало – не знаех тогава, но в последствие разбрах. Разбрах, защото ѝ писах и аз.

Понеже не чувствах, че в живота много ми върви и всичко ми е наред и понеже имах нужда от някой, който да ми каже какво се случва, аз реших да се консултирам с Магда. Това стана и повод гадателката Магда да ми каже нещо, което е много мъдро и много вярно – най-страшните магии си ги правим сами.

Поне за мен това нещо се оказа вярно, защото в момента, в който главата ми се изпразни от всякакви глупости и страхове, аз се почувствах много добре. Не беше лесно, но все пак се случи.

Иначе, гадателката Магда е страхотна! Каза ми такива неща, че още чета и препрочитам отговора ѝ.

Затова пиша тук и затова искам да кажа на всички хора са се освободят от страховете си и да престанат да си внушават глупости.

Верка Попова от Мездра

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.