Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Сами сме на този свят и единствено на себе си можем да разчитаме : Магда: ясновидство, хороскопи
02.12.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Сами сме на този свят и единствено на себе си можем да разчитаме


В най-страшния момент на смъртта ние сме сами, сами се раждаме и сами живеем

сами сме С който и както да прекарваме живота си, в крайна сметка ние сме сами. Късно го осъзнаваме това, и слава Богу, защото иначе щеше да ни е много трудно. Каквото и да стане, човек първо себе си гледа да спаси и да оправи. Затова трябва много да уважаваме онези хора, които се жертват за непознати. Както и хората, които са с нас през по-голямата част от живота ни. И хората, които ни помагат в трудни моменти.

Хубаво ще е ако може да не забравяме, че единствените хора, на които можем да разчитаме, сме ние самите. Аз много дълго си го повтарях това, даже и съм се убедил, но след поредното предателство на „приятел“ си затвърдих позицията по въпроса. Затова и не се учудих на онова, което гадателката Магда ми каза, а именно, че много близък до мен човек ми е напакостил умишлено. Е, какво да очакваш от такива хора, които се правят на приятели, а накрая те предават?

Затова вече трудно допускам някой до себе си. Живея си живота и гледам аз да съм добре. Ако мога да помогна на някой с нещо – ок, но по-добре да се концентрирам върху онова, което е важно за мен.

Любен Колев от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.