04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Понякога се чувствам много самотна!


Има моменти, в които се чувствам много самотна, но се успокоявам, че това е временно

samotna
Знам, че ще дойде ден, когато и аз ще открия човека за мен, който ще ме прави щастлива и няма да ме наранява. За моите 28 години съм преживяла какво ли не, но все лошо. Става въпрос за мъжете, с които съм била. Не знам защо не попаднах на подходящ. Поради някаква, не знам точно каква каква причина, се държаха лошо с мен, даже последния посегна да ме бие, което не е много приятно. Аз му простих, но така или иначе се разделихме.

От отчаянието след тази раздяла ме спаси гадателката Магда, която ми даде надежда, че животът ми няма да е все толкова объркан, и че най-накрая ще намеря човек, който не само да ме обича, но и да ме уважава поне малко.

Много ме зарадва новината, че ще имам семейство и няма да съм все сама. Също така ме зарадва и това, че нямам магия, защото вече не знаех какво да си мисля и как да се предпазвам. Не знаех и на какво се дължи това, че постоянно не ми върви с мъжете, но в крайна сметка вече всичко е наред. Може да съм сама, но поне не страдам.

Йорданка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.