Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Трудно ми беше, но го направих! И не съжалявам! : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Трудно ми беше, но го направих! И не съжалявам!


Сега, когато всичко е минало, си давам сметка колко много жени са в моето положение и търпят

малтретирана жена
Аз се казвам Оля и преди година и осем месеца живеех с мъж, който ме малтретираше. Всеки път си казвах, че ще го напусна, той всеки път ми обещаваше, че повече няма да прави така, че много ме обича и че много ме обича и че не може без мен, и тормозът продължаваше.

Всяка жена в такова положение намира свой собствен начин да се справи, както и причина да напусне побойника. В моя случай решаваща роля изигра това, което гадателката Магда ми каза. Без да съм казала предварително нищо, тя ми каза да си взема чантата и палтото и да си тръгна от този мъж, ако ми е мил живота.

Съгласете се, че нещо подобно е в състояние да изправи косата и на най-хладнокръвния човек. Не ми трябваше много. Събрах каквото имах и заминах. Разбира се, положих много усилия да подготвя предварително всичко и сега съм в Лондон при една моя приятелка. Няма да се върна, докато не минат делата и докато не разбера, че му е дошъл акъла в главата – нещо, което се съмнявам, че скоро ще се случи. Не ми пука. Важното е, че съм щастлива и спокойна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.