04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Прекрасно е да имаш добри приятели!


Не случих много на роднини, но затова пък имам най-добрите приятели на света!

приятели Надявам се повече хора да знаят колко е хубаво да имаш добри приятели, които да те подкрепят в трудните моменти и да са щастливи с теб тогава, когато и ти си щастлив. Аз имам чудесни приятели, във всяко едно отношение. Не сая много, но винаги мога да разчитам на тях, както и те на мен. Може да нямам много, може да не съм кой знае каква майсторка или пък да съм някоя богата, но пък винаги мога да ги накарам да се усмихнат.

Преди време имах някакви проблеми в работата и подкрепата на моите приятели много ми помогна. Василка, най-добрата ми приятелка, ми каза за гадателката Магда, и благодарение на нея ѝ писах. Онова, което гадателката Магда ми каза, беше че трябва да напусна работата, и че колкото и да стоя, нищо няма да се оправи и да се промени. Най-добре е да си тръгна, докато все още мога. После се случиха едни неща, които не бяха много добри. Колегите ми така и не си получиха заплатите, а аз загубих само една заплата.

Затова е хубаво да има човек на кой да се довери. Не да са много, а да са читави приятелите, които имаме.

Радка Фотева от Бургас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.