Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Избягах и от неговите, и от моите родители : Магда: ясновидство, хороскопи
30.05.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Избягах и от неговите, и от моите родители


На 40 години съм. Имах един разбит брак зад гърба си, който се опитвах да приключа цели 2 години. Омъжих се много млада, не познавах добре съпруга си. Беше типичната студентска история…

Сега, като се връщам към този момент, си мисля, че всичко е било заради желанието ми да „избягам“ от родителите си. Майка ми е изключително властен човек, за нея правилната форма на възпитание беше с физическа разправа.

Откакто се помня, все ми се повтаряше, че съм най-голямата грешка в живота й. Отгледа ме майката на баща ми. Затова и казах „Да“ на съпруга си, без да се замислям.

Той беше интелигентен, красив, забавен бохем, а на мен това ми харесваше. Не мога да кажа, че не ме е обичал. Но според неговото семейство не обичта, а техните семейни пари ме бяха събрали с него.

Истината е, че когато се оженихме, аз не познавах родителите му и, колкото и невероятно да е, изобщо и не подозирах за богатството му.

Две години по-късно се роди дъщеря ни. Кръстихме я на майка му, въпреки че тя не искаше и да чуе за внуче. Още в началото разбрах, че мъжът ми пие повече, но тогава беше простимо. След като се роди детето, пиянските му истории станаха ежедневие.

Имало е случаи, когато с дни не се е прибирал, а аз не знаех къде е. Преди две години една вечер се прибра и ми каза, че повече не искал да сме семейство. Имало друга жена в живота му и той отивал да живее при нея.

Оставял ми апартамента, за да живея там с детето. Седмица по-късно се обади майка му и ми даде ултиматум да се изнеса. Беше януари, студено, а аз нямах достатъчно пари за предплата на квартира и за разходите по местенето.

Изпратих с хиляди уговорки детето при родителите си. Оттогава живота ми стана ад. Започнаха дела за родителски права, аз напусках работа след работа и бягах от град в град…

Опитвах се да намеря място, където да мога спокойно да живея и да гледам детето си. Накрая за пореден път се опитах да се прибера при родителите си, но не получих разбиране от тях. Нещата излязоха извън контрол, когато майка ми започна да ми посяга пред дъщеря ми и да ме обижда по възможно най-грозния начин…

Родителите ми живеят в малко градче – толкова бях охулена от тях, че ме беше срам да изляза, срам ме беше да се срещна със съседите на улицата.

В тази безизходица писах на Магда с молба да ми помогне. Тя ми отговори, че не трябва да поглеждам назад, че трябва да се стегна и да сменя града и да изградя нова връзка.

Прати ми две магии – за привличане на любов и за работа. Като по чудо съвсем скоро се отвори възможност за работа по морето. Отидох, за месец стъпих на крака и вече можех да прибера детето.

Там и се запознах със сегашния си съпруг – той не е милионер като първия, но има апартамент в Бургас, добра работа и не е алкохолик. Отгоре на всичко с майка му сме първи приятелки.

Виолета Динчева, Добрич

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.