07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Научих по трудния начин, че не всички хора са мили и добри


Преди много вярвах на хората, доверявах им се и все гледах да им отвърна с добро

 

истина На 22 години съм. Може и да не съм живяла достатъчно, но за сметка на това съм преживяла доста. животът ми не е бил кой знае колко лесен, но все съм гледала да се справям. Родителите ми са разведени и ние с брат ми бяхме отгледани от баща ни.

Брат ми е по-голям от мен с 6 години. Той се ожени сравнително млад за една по-възрастна от него жена, която излезе голяма лицемерка. Не знам какво толкова е видял в нея, но аз от нея съм видяла само лошо. И накрая, след като гадателката Магда ми гледа, стана ясно, че тази жена ми е направила магия. Аз дори не живея в същия град, в който живеят те. Аз живея в София, сама се справям, нито завися от тях, нито съм искала нещо от тях. Никога не съм казала нещо лошо, въпреки че по празниците, когато се прибирам, ставам свидетел на ужасното й държание с баща ми и брат ми. Направо се чудя те как я понасят, но това си е техния живот. Аз, каквото трябва, съм казала. Добра или лоша – той си я избрал.

Сега съм доста резервирана. Виждам се с брат ми само когато той идва в София по работа, а като се прибирам се срещам и с баща ми. Магда успя да изчисти вредното влияние на тази жена, и мога да кажа, че животът ми потръгна доста след като се дистанцирах от нея.

Мая Борисова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.