Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Злобна и комплексирана женичка ми отне мъжа, когото обичах! : Магда: ясновидство, хороскопи
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Злобна и комплексирана женичка ми отне мъжа, когото обичах!


Любовта ни е в миналото, а гадателката Магда беше единствената, която позна неверника

revnost
Аз него така или иначе не мога да го обвиня. Не мога и да му се сърдя много. Не мога и да го забравя. За всичко е виновна тя – злобна, дребна жена, която успя да го омая в мрежите си. Аз много страдах. Бях толкова заслепена, че не забелязах каква игра играят двамата. Искам да кажа, че ние с нея бяхме в една компания, но тя не ми беше приятелка. Ходеше с едно друго момче, което и него остави нещастен.

Ужасна жена! Колкото малък ръст има, толкова по-големи са й амбициите. и все по-чуждо се заглежда. Когато писах на гадателката Магда, аз й писах с въпрос дали ще се оженим с моя любим, а тя ми кажа, че любимият ми не е мой и че една дребна жена ми го е взела вече. Ама толкова точно я описа, че все едно на снимка я гледаше.

На мен малко ми трябваше, за да се сетя коя е и за какво става въпрос. Когато го попитах – той отказа да е вярно и до последно отричаше, и до последно ми обясняваше колко много ме обича. Ето това най-много ме обиди и ме нарани. Това предателство и лъжа не успях да преглътна, и затова се разделихме.

Дияна от Монтана

2 thoughts on “Злобна и комплексирана женичка ми отне мъжа, когото обичах!

  1. Хайде още една „някой друг ми а…ка в гащите.И как ти го отне? Отвелече го,върза го?Той не искал и те е обичал ама тя е гадна и му е изпила кръвчицата.Ами ти драга ,дали пък не си станала скучна,безинтересна и нежелана?И той сам и по собствена воля е отишъл при друга? Нее,не може …. той е робот,зададена му е програма ТИ и никоя друга и той ще я изпълнява докато е жив.Да,да ама не.В един момент се събуждаш и той е с друга а ти плюеш като отровна змия,защото ти е ОТКРАДНАЛА собствеността.Но тази „собственост“ е движима при това на собствен ход!!! Събудете се най-после и слезте на земята.Борете се за любимите си мъже за да ги имате,не сте с нищо повече и по-специални от другите жени.

  2. Толкова ли е трудно да се сетите, че той просто ни Ви обича. Ако не беше оная „оная злобната“ щеше да бъде друга. Търсете вината у него, не в другия човек!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.