07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Колко много тъга бях събрала в себе си…


Интересно е как в живота се редува хубавото и лошото, а алчните човешки души понякога си мислят, че само лошо им се случва в живота

tyga
Забравихме как да оценяваме малкото щастие. Искам повече, искаме още и все не ни е достатъчно… Аз бях точно от този тип хора, докато в един момент не се събудих стара и сама. Е, не съм престаряла, но имам познати, които на моите години вече са баби, а аз дете нямам даже… Малко ми е късно вече за това, затова гледам по друг начин да съм полезна на обществото.

Много тъга имаше събрана в мен. Едно дребно нещо, което гадателката Магда ми каза отприщи тази тъга. Малко по малко тя започна да изтича и да изчезва. Мислех си, че като я загубя ще стана празна, но не – аз пак съм си аз. Аз пак съм онази, която бях преди тъгата да ме опустоши.

Ще попитате защо тъгувам – близък ли съм погребала, или съм научила за неизличима болест? Нищо подобно! Тъгувах заради едн мъж. Разделихме се доста драматично. То цялата връзка беше една драма, но това е друга тема. По-важното е, че сега съм добре. Добре съм и по-добре ще ставам. Миналото вече не може да ми влияе, благодарение на Магда.

2 thoughts on “Колко много тъга бях събрала в себе си…

  1. Как да се свържем с Магда?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.