07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Как открих своя начин, за да съм щастлива?


Преди изключително много се интересувах от това другите да са добре

щастие
Когато започнах да мисля и да правя малко повече неща за себе си, аз открих своя начин да бъда щастлива. Интересното е, че това не ме прави егоист и затворен в себе си човек. Когато започнах да слагам себе си на първо място, аз открих че имам много повече време и възможности да помагам и на другите. научих се да казвам „Не!“, научих се да отказвам. И така малко по малко животът ми се подобри.

С помощта на Магда успях да се дистанцирам от някои хора, които бяха енергийни вампири, блокираха ме и ми изцеждаха силите. Ако преди година и нещо някой ми беше говорил такива неща – за енергийни вампири и така нататък, аз нямаше изобщо да му повярвам. Преди толкова време писах на Магда с молба да ми направи едно гадание, и ако може да ми отключи късмета, защото никак не ми вървеше. Не знам точно тя какво е направила, но съветът й да се дистанцирам от определени хора свърши много добра работа. малко по малко аз започнах да ги избягвам, да не се събирам с тях, а след време напълно ги игнорирах от живота си. И чудото стана – тези хора вече не ми пречеха, не ми влияеха, не се съобразявах с тях. И хубавите неща, които Магда ми предрече, започнаха да се случват едно след друго. Ето как аз открих своя начин да бъда щастлива.

Светла Коцева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.