Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Изневерих му и това уби любовта ни! : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Изневерих му и това уби любовта ни!


Позволих си да изневеря и мъжът ми разбра. Това уби любовта ни

изневяраС моят съпруг сме заедно от 13 години. Фаталното число не ни донесе проблеми. те се случиха доста по-рано. Стана така, че аз се увлякох по един мой колега и той разбра. Мъжът ми е много добър и кротък човек и с него се разбирахме идеално, преди да изпадна в онова състояние.

Имам много да благодаря на Магда, затова че преди 2 години ми помогна да си го върна. Много ми помогнаха и нейните съвети, и онова, което ми каза да направя. Сега го гледам само в очите, а със сърцето си разбирам, че ми е простил. Много ми е трудно, но само нощем понякога плача, защото осъзнавам как съм щяла да си загубя семейството заради човек, който е решил да ме използва. Мен никой не е успявал досега да ме заплени, както съпруга ми, но не знам какво се случи и как се случи така, че изневерих.

Аз си осъзнавам вината и затова сега говоря за нея публично. Искам да кажа на жените, че не си заслужава, че сърцето разбира кой е истинския. Много трябва да се потрудя, за да залича раните от тази изневяра, но благодарение на Магда аз успях да му кажа и докажа кой и какво е важно за мен.

Нелка Ковачева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.