25.09.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Колкото и трудно да ми беше – справих се!


Преживях огромни трудност, защото предпочитах да игнорирам проблемите, вместо да ги решавам

магия
Най-голям проблем за мен винаги е било това, че отказвам да си призная слабостите и когато срещна някаква трудност, аз спирам, вместо да продължа. И така в живота ми се занизаха проблем след проблем, трудност след трудност, както и хора, които се възползваха от моята слабост. Аз не можех да казвам „Не!“. Бях съгласна с всичко и с всички. Животът ми представляваше един хаос от мисли, чувства и проблеми. Може и да е било депресия всичко това, но аз се чувствах така, все едно нямах никакви сили – за нищо.

Излишно е да изпадам какво ми донесе всичко това. Малко бяха хората, които останах до мен в този момент, който всъщност беше доста дълъг. Не обвинявам никой – всеки е свободен да постъпи така, както му диктува съвестта. Хубавото е, че всичко това сега, две години след като писах на Магда, вече е само спомен.

Гадателката Магда ми каза, че имам магия, и моето бездействие се дължало именно на това. Каза ми какво да направя, за да се освободя от нея. Каза ми и човека, който ми е направил това. Разбира се, че беше жена, и то близка жена. В този живот вече нищо не ме учудва. Трудно ми е да приема случилото се, но откакто престанах да се срещам с тази жена всичко вече е наред.

Недялка Костова от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.