Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Отчаянието ми даде по-голяма сила : Магда: ясновидство, хороскопи
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Отчаянието ми даде по-голяма сила


Бях обичана, бях желана, бях единствената, но това вече не е така

отчаяна Обичах, желаех го за мен той си остана единствено, но не и аз за него. Идилията ни приключи след 6 невероятни години, изпълнени с любов и щастие, а накрая с болка и тъга. Той ми изневери! Заряза ме за по-млада и дори не намери за необходимо да ми обясни като хората, а трябваше да науча от… фейсбук. Една сутрин осъмнах без да сме приятели вече и от други хора разбрах, че той се е писал обвързан с друга.

Лошото е, че аз съм по-голяма от него. Лошото е, че съм във възраст, в която много премислям и преживявам нещата, но хубавото е, че съм силна и имам много приятели, които ме подкрепят. Знам, че ще се справя и че ще прескоча този етап от живота ми. Да, точно така – няма да преминавам, а направо ще прескоча! Продължавам да го обичам, продължавам да го мисля, продължавам да съм отчаяна, но това се преживява. Ще потъгувам, ще ми бъде неприятно, но ще мине. Аз съм силна и ще се справя, а отчаянието и тъгата ме мотивират още повече – колкото и да е странно.

Искам да благодаря на гадателката Магда, която ми даде сила и увереност в много важен за мен момент, и която ми помогна да продължа напред, за да се уверя, че всичко онова, което тя ми каза, се случва. Може да нямам никого до себе си, но пък имам чудесна работа, получавам добри пари, изплащам си последния заем и скоро ще бъда истински свободна. Старите хора са го казали, че на който не му върви в любовта, му върви в хазарта, така че като едното нищо може да се окажа и печеливша от цялата тази ситуация.

Марина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.