Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
В мислите си съм с него и продължавам да го обичам! : Магда: ясновидство, хороскопи
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

В мислите си съм с него и продължавам да го обичам!


Разделих се с моя приятел, защото той си намери друга

обич Много ми изневеряваше и е имало момент, в които изобщо не съм можела да издържам, но го обичах, и все още го обичам, и ми е много трудно да свикна без него. Не мога да си кривя душата и да кажа, че нещо ми е било лошо с него, или че не сме се обичали. Нищо подобно! Но той просто си е такъв – обича да хойка, а аз съм доста консервативна в това отношение, и просто не издържах.

Честно казано, откакто не сме заедно, ми е много спокойно, много леко на душата, но от време на време все пак страдам. Гадателката Магда ми каза, че не ни е писано да сме заедно и по-добре ще е за мен да се разделим. Не знам доколко е вярно всичко, но нали казват, че като не ти върви в любовта, ти върви в живота, работата и така нататък. Та в този случай гадателката Магда е била права.

Откакто се разделихме с моя приятел, животът ми стана наистина по-спокоен, аз станах по-спокойна, отпуснах се, работех си и парите буквално започнаха да идват при мен. Имах много работа, но това само ми помагаше да се стабилизирам по-лесно, да не мисля и да не се занимавам с глупости. Сега съм добре. По-спокойна съм, въпреки чв има моменти, в които продължавам да мисля за него, но вече не е толкова болезнено. Преживявам го малко по малко, и много благодаря на Магда, че ми даде възможност да видя истината такава, каквато е. Продължавам напред, въпреки болката.

Боряна от Монтана

1 thought on “В мислите си съм с него и продължавам да го обичам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.