Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Загубена съм без неговата любов : Магда: ясновидство, хороскопи
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Загубена съм без неговата любов


Имам приятел, с когото сме заедно от 4 години

любов
Преди около година и нещо стана така, че се разделихме. Раздели ни моята глупава и необоснована ревност. Аз бях виновна, но въпреки това не исках да си призная. Моят инат и моята гордост станаха причина да живея 3 месеца без човека, който искрено ме обича. Не знам понякога какво ми става, но съм нетърпима. И аз самата не мога да се понасям. Но все си мисля, че това е временно. Надявам се повече да не реагирам по този начин.

Когато се случи това, аз писах на гадателката Магда, за да ми каже дали съм постъпила правилно и трябва ли да го напусна. Тя ми отговори, че ще направя голяма грешка, както и че това, заради което съм го напуснала, също е грешка. Много неща ми обясни в писмото си, и аз няколко пъти го препрочитах. Намерих начин да се извиня, както и да оправя случилото се между мен и моя приятел. Отне ми време, трябваше да положа много усилия, но си струваше.

Сега сме заедно и се обичаме още повече. Много съм благодарна на Магда, че ми помогна да превъзмогна себе си и да поправя грешката си. Ако тогава не ѝ бях писала сега най-вероятно щях да съм с някой тотално неподходящ и да не съм толкова щастлива, колкото съм в момента.

Ася

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.