06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Искам да ви кажа, че има истинска любов!


Има хора, които цял живот живеят с убеждението, че няма истинска любов

любовАз също бях от тези хора. Имала съм, макар и не много, мъже в живота си, но никой от тях не мога да го нарека голяма любов, или истинска любов, преди да срещна НЕГО. Може би ви е интересно как се разбира, че това е истинска и голяма любов? Ами много просто – никой и нищо друго не те интересува, заспиваш и се събуждаш с мисълта за НЕГО, готова си на всичко само и само той да е добре.

Всъщност, истинската любов няма обяснение, нито има определение. Тя просто се случва. идва и разбираш, че е тя, или в случа – ТОЙ. Просто го поглеждаш и… знаеш. Нещата са истински, двустранни. Наистина не мога да го обясня. Факт е, че дори и гадателката Магда ми каза същото – ТОЙ е истинската ти и единствена любов. Да, чаках доста, преди да се появи, но видях че си е струвало. Не се чувствам щастлива. Това не е достатъчно да опише начина, по който се чувствам. Чувствам се като човек, който обича и е обичан. Това е прекрасно чувство, и аз го пожелавам на всеки един от вас. Само така ще разберете, че в този свят и в този живот има и хубави неща.

 

Марчела

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.