Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Тъжна съм, защото него вече го няма! : Магда: ясновидство, хороскопи
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Тъжна съм, защото него вече го няма!


Пише ви Мария от Пазарджик. Искам да благодаря на Магда за разбирането и добрите съвети, които ми даде

тъжна Стана така, че моя приятел почина от болест. Много неочаквано се случи. Почина от инфаркт на 38 години. с него бяхме заедно от девет години. Разбирахме се чудесно, даже и планове си правихме. Живеехме заедно, макар да нямахме брак. За съжаление нямаме деца.

След като се сучи това нещастие с него, за мен вече няма живот. Много ми е трудно и не успях съвсем да се справя с положението. Затова писах на Магда, да може да ми даде някакви напътствия и съвети. да ми каже какво ще се случи с този мой живот.

Магда е много мила и добра жена. Много добри съвети ми даде и ми помогна да преодолея огромната мъка, която изпитвах. Сега съм малко по-спокойна и се надявам да запазя това спокойствие още дълго време. Онова, което гадателката Магда ми каза, звучи доста обнадеждаващо за мен и даже вече някои от нещата се случиха. Радвам се, че се доверих на инстинкта си онази вечер и писах на гадателката Магда.

Пожелавам повече да са хората, на които да помогне, както и да са толкова спокойни, колкото съм и аз в момента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.