10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми каза да предпочета колегата


Бях омъжена от 18 години. Животът ми дотук бе борба за оцеляване, тъй като съпругът ми така и не пое ангажимента си към семейството!

Това доста охлади отношенията ни и дори се стигна до тотално отчуждение. През годините до мен бяха неизменно родителите ми и приятелите. Между приятелите ми бе и един колега, който много ми е помагал и когото страшно уважавам.

По едно време мъжът ми започна да се държи грубо и арогантно като ме обиждаше по всякакъв начин, и най-главното – мислеше, че съм му изневерила с този човек. Той го познава, моите родители също.

Напусна ме с ултиматума да избирам между двамата. Аз нямаше какво да избирам, защото както казах, между двама ни нямаше нищо.

Писах на Магда за съвет и тя ми каза да не се замислям, ами да създам нова връзка с колегата. А мъжа ми да го…

Прати ми и амулет, който да нося винаги с мен. Направих както ме посъветва и в момента имаме прекрасно семейство. Той е приел децата като свои, въпреки че не пречи на бившия да ги вижда, когато пожелае. Той самият като че се успокои и в момента има приятелка.

Живка Осикова, Габрово

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.