чт. окт. 22nd, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Любовта не може просто така да си отидеКогато обичаш един човек, без значение какво се случва между вас, нищо не е в състояние да ви раздели

любов

Такава беше и моята любов. Аз го обичам все още още, той също ме обича. Минахме през много трудности. Не ни беше лесно, но въпреки това не се отказахме един от друг. продължаваме да сме заедно, защото чувствата ни са истински. Аз съм на 34 години, той е на 27, но това няма никакво значение за нас.

Опита се една жена да ни раздели, но не ѝ се получи. сега сигурно много съжалява, но такъв е живота. Преди време, по-точно преди около 2 години, аз писах на Магда с молба ако може да ми каже дали между мен и моя приятел нещата ще продължат, защото точно в този момент се беше появила тя. Магда ми каза, че тази жена е направила магия и е пробвала по всякакъв начин да ни раздели, но в крайна сметка единственото, което се е случило е, че малко се поскарахме и за седмица бяхме разделени. не успя да ни раздели, защото Магда ми изпрати пентакъл, с който да зашитя себе си, него и любовта ни. тя ни каза, че нашата любов е кармична и затова нещата са се случили по този начин. Аз съм много щастлива от тази случка, защото за мен това беше ценен урок, от който си направих извод, че нищо не е в състояние да развали любовта ни, тъй като тя е истинска.

Маргарита

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.