23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Болката от разочарованието остана в мен


Имах една приятелка, която много уважавах, но тя ме разочарова

samota Бях способна всичко да ѝ простя, но тя направи нещо непростимо. Открадна от мен най-милото, което имах – моя приятел. Двамата сега са семейство. Чакат първото си дете. Аз съм сама. Много ми е тежко, но гледам напред. С моя приятел бяхме заедно 4 години. Последната година, може би, не трябва да я смятам, защото това е времето, през което двамата най-нагло са ме лъгали. Нямам думи да опиша как се почувствах първия път, когато разбрах. Бях като попарена. Нито можех да ям, нито да спя – нищо. В този тежък момент гадателката Магда ми даде надежда. Тя каза, че така или иначе всеки си получава заслуженото и най-вече, че онова, което те са ми направили на мен, ще им се върне, без дори да полагам никакви усилия.

Гадателката Магда ми предрече, че аз няма да бъда вечно сама. И ето че нейното гадание е на път да се сбъдне. Не знам защо, но вярвам, че момчето, което срещнах, ще успее да заличи всяка болка и разочарование. Още не мога да съм съвсем убедена, но е факт, че гледам на него като на човек, който няма да ме разочарова. Времето ще покаже. Аз мога само да кажа едно голямо „Благодаря!“ на Магда и да ѝ пожелая здраве и дълъг живот.

Магдалена Колева от Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.