11.05.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Приятелка ми помогна да си стъпя на краката


Здравейте, казвам се Андон. Работя в голяма фирма и всекидневно общувам с много хора. Това е голямо напрежение

приятелка

Колегите ми не са от най-разбраните хора на света, ужасно завистливи са и постоянно те коментират и погаждат номера. За разлика от тях, аз бях там да си върша работата, а не да се чудя как да плета интриги. Но колкото и да се опитвах да не им обръщам внимание, техните злобни коментари ми влияеха. Прибирах се в къщи сринат психически.

Започнах да вися все по-често по баровете след работа, все по-често вместо хляб си купувах бутилка уиски. Не исках да призная пред себе си, че имам проблем. Вярвах, че това е решението. Имам една много добра приятелка и винаги съм се шегувал с нея , че тя е моята съвест. Не и отбягна какво се случва с мен и един ден дойде до нас. Грабна всички бутилки, изхвърли ги, след което ми се скара едно хубаво. Каза ми толкова истини в очите. Стана ми неудобно, че съм позволил хорското мнение да ме доведе дотам. Писах на Магда в този период, пак под нейно давление. Не съм си имал работа с гледачки преди това. Магда много ми помогна с нейните съвети и онова, което ми каза за бъдещето. Спрях да обръщам внимание на колегите ми и скоро дори получих повишение, за разлика от тях както вече казах аз бях там да работя, а не да гледам в канчето на другите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.