06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Вместо да се обичаме, ние си причиняваме болка


Искам да споделя с вас добрите впечатления от Магда, както и причината, поради която ѝ писах

тъга

Аз имам приятел, с когото сме заедно от много дълго време. Не мога да кажа, че не се обичаме, или че нещо не е съвсем наред. Просто от време на време се появяват някакви камъчета, които аха и да обърнат колата. Има някакво съмнение в мен. Знам, че аз съм причината за повечето кавги, които се случват понякога. Много съм ревнива. Истината е, че той досега не ми е дал повод. По никакъв начин не ми е изневерил – нито физически, нито емоционално, но въпреки това аз не преставам да мисля за това. И когато някое момиче му пише нещо във фейсбук или просто говори с някаква колежка или нещо от сорта, аз полудявам.

Много ми се иска да превъзмогна тази моя ревност, да започна да гледам на него така, както заслужава. Искам да знам, че всичко е наред. Искам просто да се успокоя. Магда каза, че преди много често са предавали доверието ми и затова е така. Даже ми каза от кой точно мъж е започнало всичко… Каза ми, че ние така или иначе ще останем заедно с моя приятел, че ще имаме семейство и че ще бъдем много хубаво семейство. Всичко това е много хубаво, само аз да можех да се успокоя… Надявам се, че и това ще стане някой ден, защото не искам да се нараняваме постоянно, т.е аз да го наранявам постоянно.

Марта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.