06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

От много кандидати накрая щях да остана сама!


Преди около 2 години писах на Магда във връзка с един мой проблем, който имах

razdqlaСтава въпрос за това, че аз имах приятел, с когото щяхме да се женим, но нещата нещо се разсъхнаха. Той ме заряза почти до олтара заради друга жена. Но, това не беше всичко. По онова времеаз срещнах сегашния си приятел и много се влюбих. Та и двамата явно сме били на два различни полюса, но понеже дълги години ходихме и всичките ни приятели едва ли не ни изнудиха да сме заедно, да се женим и така нататък. От една страна малко ми е тъпо, че се случи това, от друга се радвам, че не се омъжих токова рано. Все пак съм само на 23 години.

Значи, проблемът ми следния. Исках да питам Магда дали това, че не мога да бъда с един мъж по някакъв начин ще ми се отрази на живота. Аз не съм някоя, нали… Но все става така, че зарязвам мъжете заради някакви други мъже и – сложно е. Знам, че не съм идеална, но Магда беше така добра да ми обясни в писмото си всичко, което ме интересуваше, така че да мога малко от малко да се оправя и да не действам по този измекярски начин.

Полина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.