07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Това, че го обичам не означава, че трябва да го търпя!


Приятелят ми системно ми изневеряваше и аз го напуснах

RAZDQLA
Моята история не е по-различна от историите на много жени в България, които са били принудени по един или друг повод да търпят глупостите на мъжете, които обичат. Аз дълго време понасях човек, който не само че не ме зачиташе за нищо, но и ми изневеряваше почти нон стоп. В началото не беше така. С него прекарах общо 4 години, като три от тях бяха много хубави и спокойни години, време, в което се обичахме взаимно, смея да твърдя.не знам защо така се сучи. Просто изстина към мен и започна да търси други жени, а аз всякак опитвах да му угодя.

Сега единствено се опитвам да го забравя. Не искам да се сещам изобщо за него. Питах Магда дали ми се дава нещо по-добро и различно от него, дали ще срещна по-добър и верен мъж. Тя каза, че ако само още малко съм била останала с него, съм щяла да се размина с този човек. И колко права излезе! Сега съм с друго момче. Не че сме още в началото, но то се усеща кой какъв е и какво ще се случи. Това момче е по-малко от мен с 2 години, но по-голям мъж от всички, с които съм била досега и затова много се надявам да е той човека.

Минка Г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.