17.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Никога не бях срещала любов като тази преди


Никога не бях обичала и по този начин и не съм била обичана, което ме изумява

любов
Не за друго, ами защото аз съм имала прекрасни взаимоотношения с всичките си мъже и винаги ми е било неприятно, когато е трябвало да се разделим. А поводи за раздяла – колкото искаш. Сега ми е трудно да кажа защо се е случило, но това е защото аз не съм злопаметна. И единственото, което искам е да се запомним с добро. С повечето ми бивши гаджета си останахме приятели. Само с един не успях, но не съжалявам, защото той така или наче не струваше. Имаше нещо извратено в този човек, много завоалиран беше. Както и да е, важното е, че се разделихме.

Мисълта ми сега е за новия ми любим, който беше предречен от Магда и за чието съществуване аз изобщо не предполагах. Той беше мой преподавател в университета, а след това отиде в чужбина. Започнахме да си общуваме именно когато беше там. Тогава Магда ми писа – ще дойде за тебе мъж от чужбина. И аз все си мислех, че ще е някой чужденец. Даже се запознах с разни датчани и така. А тя, чужбината, била друга. Сега се надявам да продължи любовта ни завинаги, защото имам нужда от този човек и от неговата зряла, мъдра, спокойна любов.

Цветелина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.