07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Любовта, която толкова дълго търсех, ме откри!


Казвам се Калина и от много време се опитвах да намеря любовта

любов

Какво е правих – всичко, което се сетите. Постоянно бях в някакви връзки, постоянно бях с някой, но след няма и година всичко свършваше. И така постоянно. По едно време си помислих, че имам магия. Писах на Магда. Не специално за магията, а за да я питам дали и колко ще продължи този мой лош късмет с мъжете. Все пак бях на години и всичко живо около мен се задоми. Искам и аз да си имам свое семейство. Затова питах Магда директно кога и дали ще се случи това. Тя ми отговори с писмо, че вече се случва, и аз онемях. Явно дори не съм предполагала за това, което се случи.

Имах един приятел, с който се познаваме от години. И той е сам като мен, но аз си го възприемах само като приятелче и нищо повече. Знаеше ми всички любовни истории. Плакала съм му на рамото и какво ли още не. Не можех да предположа, че през всичкото това време той е бил до мен.

Сега вече сме открити един към друг. Аз не съм му казвала за Магда, просто една вечер си пийнах малко повече и си казах какво имаше даказвам. На мъжете им трябва много малко. Заедно сме вече 8 месеца и трябва да ви кажа, че няма по-щастлив човек от мен.

Лилия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.