Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Отчайващо самотна съм! : Магда: ясновидство, хороскопи
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Отчайващо самотна съм!


Станах вече на 39 години и все съм сама. Приятелките ми си имат семейства и никой не иска да се занимава с мен

самота

Сега пиша това, но пак съм сама. Магда ми беше казала, че това ще се промени, когато стана на 41. Трябвало да мина 40 години, заради някаква стара магия… Както и да е. Толкова много чаках, ще почакам още. Хубавото е, че все пак има някакъв проблясък – ей така ще минат тези 20-на месеца и може би ще се появи той – рицарят на бял кон, който ще ме обича и аз ще го обичам. А и като се замисля – 42 или 43 не е късно да родя едно дететнце. Не и при днешното развитие на медицината.

Не знам. Стоя и си мисля някои неща и все стигам до извода, че явно аз съм виновна това да е така – аз все сама. Как пък не случих на поне един свестен мъж, който да не ме лъже и да не злоупотребява с мен. Не знам… Гледам, гледам, и виждам, че има и други хора като мен… Много станахме самотниците.

Важното е, че скоро ще сложа точна на това положение, което съвсем не ми пречи да съм отчайващо самотна сега. Все си мисля, че чувството на надежда е хубаво нещо, но в повечето моменти ми е тъмно и черно на душата – съвсем като времето навън.

Милица

1 thought on “Отчайващо самотна съм!

  1. Толкова дълбоко усещам това, което сте написала. Жалко, че има хора, които имат внимание от околните, я не могат да го оценят. Те пък трябва да го загубят, за да разберат какво са имали.
    Не губете надежда! Представяйте си тези мигове, които желаете! Мисълта се материлизира – мислите се сбъдват!
    Бъдете спокойна. Спокойствието помага на всички „реки“ да потекат кйм вас.
    Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.